Wat drijft ons?

De Financiële Orde is niet zomaar een onderneming van de zoveelste bankier, vermogensbeheerder, verzekeraar, financial planner of estate consultant. We zijn een moderne, a-typische vennootschap van mensen die goed thuis zijn in de wereld van het grote geld, maar zich niet thuis voelen bij de manier waarop dat geld in veel gevallen werd en wordt verdiend. Wij doen het –mede daarom– bewust anders.

Een ander uitgangspunt

Het was en is wat ons betreft tijd voor een andere manier van werken, waarbij nieuwe methoden en oude waarden hand in hand gaan. Een manier, die beter inspeelt op de veranderingen in de maatschappij en de wensen van moderne ondernemers, bestuurders en (vermogende) particulieren. We maken daarvoor –onder andere- gebruik van ‘slimme’ IT-oplossingen, bovendien besteden we daarnaast ‘ouderwets’ veel tijd en aandacht aan onze relaties.

Een eerlijke boterham

We willen natuurlijk graag betaald worden voor onze diensten. Maar we vinden het nog belangrijker dat we op een prettige wijze zinvol bezig zijn én waardering krijgen voor wat we doen. Die waardering krijgen we, denken we, alleen wanneer we je nauw betrekken bij onze gezamenlijke tocht naar je einddoel: inzicht krijgen in en behouden van je ‘financiële welzijn’.