Wie is wie?

Onze Financiële Orde is, naast een solide vennootschap, ook en vooral een hecht gezelschap dat dezelfde opvattingen, waarden, relaties, normen en ambities deelt. Maar we hebben natuurlijk ook ieder onze eigen achtergrond, eigenaardigheden en vaardigheden. Hier, op de pagina waar we onszelf uiteraard van onze beste kant laten zien, lees je er het fijne van.

jhr. Willem L. den Beer Poortugael

Onze collega, partner en pater familias Willem loopt over van de ideeën, onderneemt dat het een lieve lust is en ontwikkelt dientengevolge regelmatig nieuwe initiatieven. Een daarvan was de oprichting van de Tychè Groep, waar hij vijftien jaar lang mede aan het roer stond. Met De Financiële Orde vaart hij –en varen wij– inmiddels een ietwat andere koers: recht door zee en volle kracht vooruit, zoals dat bij Willem, maar toch ook enigszins bij ons past…  

Willem's CV

 • Van januari 2015 tot nu: oprichter en partner De Financiële Orde
  (adviseert relaties ‘over de hele breedte’ van het financieel-fiscaal-juridische spectrum).
 • Van augustus 1998 tot maart 2014: oprichter en partner Tyche Groep
  (gaf financieel-fiscaal-juridisch advies aan stichtingen, ondernemingen en vermogende particulieren.

Bezoek Willem's LinkedIn-pagina voor een uitgebreide versie van zijn CV.


 
+31650694823

Hetty van Alphen

De veelzijdige functie van management-assistente wordt bekleed door Hetty, een dame die uiterst accuraat werkt en goed met klanten om kan gaan. Zij heeft zich sinds 2018 vol enthousiasme gestort op onze organisatorische en administratieve zaken. Ervoor zorgen dat alles goed geregeld is achter de schermen, is haar passie. Hierbij staan professionaliteit en kwaliteit bij haar hoog in het vaandel, waarbij klantvriendelijkheid en flexibiliteit zeker niet uit het oog worden verloren!

Ze heeft -op directieniveau- jarenlange ervaring in verschillende kantoorfuncties, waaronder bij O2 Accountants, van waaruit ze nu onder het samenwerkingsverband met De Financiële Orde, haar collega’s bijstaat!

Hetty’s CV

 • Van oktober 2018 tot nu: De Financiële Orde
  (houdt zich bezig met o.a.: contracten, debiteuren- en crediteurenadministratie, correspondentie, telefoonbehandeling, klantafspraken maken voor het management van DFO, agendabeheer, CRM systeem bijhouden)
 • Van mei 2016 tot nu: werkzaam bij O2 Accountants
  (o.a.: verzendklaar maken en verzenden van jaarrekeningen en opdrachtbevestigingen, correspondentie, bijhouden van administraties, telefoon- en receptiebehandeling, facilitaire zaken, CRM systeem bijhouden)

Bezoek Hetty’s Linkedin-pagina voor een uitgebreide versie van haar CV.

 


 
+31882443650

Linda van Meer

Ze is niet alleen bijzonder aardig, maar ook nog eens betrouwbaar, doortastend, flexibel, diplomatiek en buitengewoon goed in haar vak. Het verbaasde ons dan ook niet, dat onze partner Linda de nodige aanzoeken heeft gehad van gerenommeerde, gerespecteerde bedrijven. Wat ons wel verbaasde, was dat Linda direct voor onze Financiële Orde (en de ideeën die daarbij horen) is ‘gevallen’. Gelukkig maar, want zonder Linda zou De Financiële Orde beslist een stuk minder ordentelijk zijn.

Linda's CV

 • Van januari 2015 tot nu: partner De Financiële Orde
  (houdt zich bezig met het inrichten, opzetten en voeren van administraties, opstellen van jaarrekeningen, leveren van rapportages en verzorgen van belastingaangiften IB, VPB, BTW).
 • Van januari 2005 tot nu: directeur-eigenaar Dalin
  (regelt alle financiële beslommeringen voor en van zowel ondernemingen als particulieren).

Bezoek Linda's LinkedIn-pagina voor een uitgebreide versie van haar CV.


 
+31628564037