De Financiële Orde

Je hebt vermogensbeheerders, financial planners, fiscalisten, administratieconsulenten, verzekeraars, estate planners, plus een handvol andere specialisten. En je hebt De Financiële Orde, onze ietwat tegendraadse vennootschap, die al deze deskundigen in zich verenigt, aantoonbaar anders te werk gaat en de individuele specialist daardoor min of meer overbodig maakt.

Omdat het anders moet

Welke adviseur weet vandaag de dag nog écht wat er allemaal in en rond je bedrijf, gezin of relatie speelt? En wie voorziet welk effect een enkele, specifieke beslissing heeft op al die andere, veelal complexe financieel-fiscaal-juridische zaken waar je in deze tijd mee te maken hebt? Bijna niemand, merkten wij. Mede daarom riepen we De Financiële Orde in het leven.

Eindelijk financiële orde

De Financiële Orde is geen gewone financiële dienstverlener, al zeggen we het zelf. We zijn een groep ‘afvalligen’ uit de wereld van de (haute) finance, die je met behulp van de nieuwste middelen ouderwets goed begeleiden met je administratie, de opbouw van je vermogen en het beheer van je pensioenen en verzekeringen. Zo krijg je inzicht en behoud je overzicht. En zo komt er rust in de tent...